Breaking News

Πρεμιέρα για τη «Μαρία Πενταγιώτισσα» - Χ. Χατζηπαναγιώτης: «Ευτυχώς βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου, σήμερα μίλησε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη - που αντικαταστάθηκε τελικά από τη Βίκυ Σταυροπούλου - από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», η οποία ξεκινάει απόψε την περιοδεία της από το Κηποθέατρο Παπάγου. Ο ηθοποιός είπε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Το γεγονός είναι ότι κάποια στιγμή, 10 μέρες πριν από την πρεμιέρα, η Ελένη, για προσωπικούς της λόγους, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση. Δεν τσακώθηκε με κανέναν, υπήρχε μια "δυσφορία"... Στο θέατρο παίζεις με την ψυχή σου. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικά πράγματα που ενδεχομένως να μην σου ταιριάζει αυτό, το άλλο... ο ρόλος ο συγκεκριμένος ή να θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζει....

Υπήρχε, λοιπόν, μια τέτοια διάθεση καιρό... Εμείς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας και ο όλος ο θίασος και ο σκηνοθέτης και η παραγωγή, να το απαλύνουμε αυτό. Νομίζαμε ότι είχε βρει τον δρόμο του μέχρι που την περασμένη Δευτέρα ανακοίνωσε στην παραγωγή ότι, δυστυχώς, δεν μπορεί να είναι και πρέπει να φύγει.

Αμέσως μετά την ανακοίνωσή της ότι θα αποχωρήσει, με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και σε πολύ άσχημη κατάσταση μου ζητούσε συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη. Μου είπε "Ξέρω τι άσχημη κατάσταση δημιουργώ, αλλά δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό". Κι εγώ της είπα "Πράγματι είναι μια μεγάλη σύγχυση αυτή που δημιουργείται σε όλο το θίασο και την παράσταση, αλλά συμμερίζομαι το γεγονός ότι δεν το αντέχεις αυτό".

Διαβάσαμε με έκπληξη στο θίασο μια δήλωση που υποτίθεται ότι έκανε η Ελένη - και λέω υποτίθεται γιατί δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε - που είπε ότι δεν είναι μόνο οικονομική κρίση, είναι και κρίση αξιών. Αυτό όταν το διαβάσαμε, όλοι μας αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που εννοούσε, αν όντως το είπε έτσι η Ελένη. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να είναι αυτό. Η πραγματική κρίση, πάντως, ήταν ότι η παράσταση έμεινε ξεκρέμαστη. Ευτυχώς βρέθηκε η Βίκυ (Σταυροπούλου), που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, επειδή κινδύνευε να τιναχτεί η παράσταση στον αέρα...».