Breaking News

Η συνέντευξη του Μητσοτάκη και το διπλό «ευχαριστώ» του Αυτιά στον πρόεδρο της ΝΔ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Γιώργο Αυτιά.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, το αφορολόγητο θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, θα γίνει αξιολόγηση χωρίς απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος στις επιχειρήσεις από τον προϋπολογισμό του 2020.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι' αυτό και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μ. Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και μου είπατε "Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου σε σένα"».

«Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο εθνικό κοινοβούλιο, αλλά θα είστε ίσως ακόμα πιο χρήσιμος στο λειτούργημα που επιτελείτε, της δημοσιογραφίας. Το μόνο που μπορώ να σας ζητήσω είναι να είστε αυστηρός, αλλά δίκαιος, με την επόμενη κυβέρνηση» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, με τον Γιώργο Αυτιά να απαντά:

«Μπορεί να μην θέλησα να μην μπω στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομίζω ότι η φανέλα της Εθνικής έξω από το κοινοβούλιο μου πάει περισσότερο».