Breaking News

Υπόθεση ξυλοδαρμού σχεδιάστριας - Σ. Χρηστίδου: «Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω, όλο αυτό με έχει σοκάρει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η σχεδιάστρια μόδας Μπίλι Τζο είχε καταγγείλει πως την είχε κακοπoιήσει στο σπίτι της  ένας άνδρας, πρώην συμμαθητής του γιου της. που είναι κατά 18 χρόνια μικρότερός της. Όπως ανέφερε, ο δράστης είχε εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες, για να υποκύψει στον έpωτά του, ωστόσο εκείνη τον απέρριπτε. 

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, την Πέμπτη η σχεδιάστρια μόδας είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του: «Έκανα ανάκληση γιατί δεν πιστεύω στο σωφρονιστικό σύστημα... Νομίζω ότι πρέπει ξανά να είναι κοντά του η ψυχοθεραπεύτρια που τον παρακολουθούσε και να τον βοηθήσει. Δεν είμαι εκδικητική, δεν θα κέρδιζα τίποτα αν έμπαινε στη φυλακή... Είδα μια μάνα που με εκλιπαρούσε, που θα μπορούσα να ήμουν εγώ, τη λυπήθηκα... Εγώ πήγα για αναβολή, αλλά επηρεάστηκα από τη μητέρα του που με παρακάλεσε να πάρω πίσω τη μήνυση. Από εκεί και πέρα ας φροντίσει η οικογένειά του...».

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σήμερα στην υπόθεση και στην απόφασή της να ανακαλέσει  τη μήνυση. Μετά τη δήλωση της Μπίλι Τζο στην κάμερα του "Έλα Χαμογέλα", η παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων:

«Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω, όλο αυτό με έχει σοκάρει... Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην πρέπει όντως να μπει φυλακή, να έχει άλλου είδους πρόβλημα και να πρέπει να νοσηλευτεί αλλού για να βοηθηθεί, γιατί μία τέτοια αντίδραση σίγουρα δεν πρέπει να περάσει έτσι...».