Breaking News

Καλλίτσης: «Του φώναζα να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είναι τεράστια τύχη που ζω, είμαι πολύ ευτυχής» είχε δηλώσει το Φεβρουάριο του 2016 ο Πάνος Καλλίτσης, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την επίθεση με πυρά που δέχτηκε έξω από το σπίτι του.

Μαζί του ήταν και η πρώην - πλέον - σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είχε συγκλονίσει τότε, περιγράφοντας όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, όταν πυροβολήθηκε ο γνωστός make up artist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο Πάνος Καλλίτσης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Περιέγραψε καρέ - καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με τον θάνατο. 

«Φώναζα στο δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Πήγα κοντά του για να τον σταματήσω κι έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καλλίτσης.

Επίσης, αναφερόμενος στον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου, έκανε λόγο για «το πιο δύσκολο πράγμα που έχει περάσει στη ζωή του».

Δείτε τα βίντεο.