Breaking News

«Λύγισε» η Β. Καρύδα: «Η κορούλα μου ζητάει το μπαμπά της. Είμαι τόσο χαμένη... Δεν μπορώ να συνέλθω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε σήμερα η Βικτώρια Καρύδα.

Το όμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, επτά μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή «λύγισε», μιλώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση για τις τραγικές στιγμές που βίωσε και τις δύσκολες μέρες που εξακολουθεί να περνάει, μαζί με τα παιδιά της.

«Δεν ξέρω τι ήταν πριν... Όταν γνώρισα τον Γιάννη ήταν ψυχούλα. Ήταν πολύ έξυπνος και πολύ καλός. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα τον χάσω» είπε με δάκρυα στα μάτια στην Τατιάνα Στεφανίδου. Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αφού τόνισε ότι τον βλέπει στα όνειρά της:

«Είναι τόσο δύσκολο και για μένα και για τα παιδιά. Η κορούλα μου γράφει ποιήματα και ζητάει τον μπαμπά της να γυρίσει πίσω... Βάζει πίσω από τις φωτογραφίες τα γράμματά της....

Κάθομαι σαν φυτό μέσα στο σπίτι και...  Θέλω να ταξιδεύω, να αλλάξω μήπως χώρα; Δεν ξέρω... Όπου και να πάω όλα μου τον θυμίζουν. Είμαι τόσο χαμένη... μέσα μου έχω χαθεί. Δεν μπορώ να συνέλθω. Αλλά πρώτα σκέφτομαι τα παιδιά μου, γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξουν χώρα. Είναι τα σχολεία, οι φίλοι τους. Ίσως να φύγουμε το καλοκαίρι...

Δεν βοηθάει ο χρόνος, χειροτερεύεις. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πια μαζί σου. Λέω ψέματα στον εαυτό μου ότι είναι εδώ μαζί μου, στο σπίτι. Απλά είναι σε άλλο όροφο, είναι στη δουλειά και σε λίγο θα γυρίσει...».