Breaking News

Ο Βενιζέλος μίλησε για τη συνάντησή του με τη Γεννηματά: «Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναφέρθηκε  στη ρήξη του με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη γιατί με ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες έχει πληγεί βαθύτατα η δημοκρατική παράταξη. Ελπίζω αυτή η βλάβη να μην είναι ανεπανόρθωτη» είπε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Τα περιστατικά είναι πολύ απλά. Η κυρία Γεννηματά μου τηλεφώνησε την Πέμπτη και μου ζήτησε να συναντηθούμε το Σάββατο το μεσημέρι. Πήγα ευχαρίστως στη συνάντηση καθώς υπέθεσα ότι θα ήθελε να σχολιάσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Δεν είχε επικοινωνήσει μαζί μου για πολλές εβδομάδες, είχαμε απλά τυπικές συναντήσεις στις κομματικές εκδηλώσεις...

Στη συνάντηση, αφού κάναμε μία χαλαρή και φιλική συζήτηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, μου είπε ότι έχει τρία δεδομένα μπροστά της:

- Ότι έχουμε αισθητές διαφορές στην πολιτική μας γραμμή και αντίληψη.

- Ότι έχει σχηματίσει την αντίληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να είμαι ένα απλό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, αλλά θέλω να έχω έναν ευρύτερο ρόλο.

- Ότι έχει δεσμευθεί σε άλλο πρόσωπο για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας».

«Δεν θέλανε την παρουσία μου και μου το κατέστησε σαφές η κυρία Γεννηματά. Όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά και υποκριτικά» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ απέκλεισε τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε όσα είπε στη Σία Κοσιώνη.