Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Paul Darrow (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός Paul Darrow, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο του ως Kerr Avon στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Blake's 7" (1978-1981), στην οποία πρωταγωνίστησε σε 51 επεισόδια.

Ένας εκπρόσωπός του δήλωσε στο βρετανικό Express ότι ο ηθοποιός πέθανε σήμερα, Δευτέρα, μετά από βραχυχρόνια ασθένεια, η οποία διήρκεσε λιγότερο από μία εβδομάδα. Λεπτομέρειες για την ασθένειά του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. 

Στα τέλη του 2014 ο Βρετανός ηθοποιός - ο οποίος γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1941 στο Chessington - είχε υποστεί ανεύρυσμα αορτής. Λόγω επιπλοκών, οι γιατροί έπρεπε να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια του, το ένα πάνω από το γόνατο και το άλλο κάτω απ' αυτό.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά "The Odd Man", όπου έπαιξε σε ένα επεισόδιο το 1963. Από τότε εμφανίστηκε σε δεκάδες ταινίες και σειρές, με πιο πρόσφατη τη σειρά "Toast of London" (Ένα επεισόδιο το 2014).

Ήταν, επίσης, γνωστός ως η φωνή του ραδιοφώνου Union JACK, το οποίο ανέβασε συλλυπητήρια ανακοίνωση στο Twitter, σύμφωνα με το Express.

Ο Paul Darrow ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Janet Lees-Price από το 1966 μέχρι το θάνατό της το 2012. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς "Emergency-Ward 10" (1957-1967), στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.