Breaking News

Πιερίδου: «Καλλιτεχνικής φύσεως η Ιφιγένεια, αστυνομικός η Αθηνά του Τατουάζ - Γύρισε η ζωή μου τούμπα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» μίλησε η  Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία είχε εισβάλει στον δεύτερο κύκλο του «Τατουάζ», όπου πρωταγωνιστούσε ήδη η αδελφή της, Έλενα.

Πριν λίγο καιρό η Έλενα Πιερίδου είχε αποκαλύψει στο «The 2Night Show» πώς η αδερφή της ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου....

Η Ιφιγένεια Πιερίδου - η τηλεοπτική Αθηνά Λυμπέρη της σειράς, που θα ρίξει τίτλους τέλους το επόμενο διάστημα - ανέφερε ότι στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύεται.

«Καλλιτεχνικής φύσεως η Ιφιγένεια, αστυνομικός η Αθηνά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι καλά και δουλεύω. Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο. Όταν έχω χρόνο γυμνάζομαι, μαγειρεύω και πάω ταξίδια.

Πριν το Τατουάζ δίδασκα χορό και ασχολούμουν με το μόντελινγκ. Νιώθω πολύ όμορφα με την αγάπη του κόσμου. Το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο για μένα και το απολαμβάνω. Ήρθε πολύ ξαφνικά και τελειώνει πολύ όμορφα αυτό το ταξίδι. 

Τον Ανδρέα Γεωργίου δεν τον γνώριζα. Έμαθε ότι είμαι αδερφή της Έλενας και με πήρε τηλέφωνο. Πήγα στο casting και σε τέσσερις ημέρες ξεκινήσαμε γυρίσματα. Γύρισε η ζωή μου τούμπα...

Μένω μόνιμα στην Κύπρο και πηγαινοέρχομαι. Τα περισσότερα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο, οπότε με βολεύει.

Υπάρχει κάποια πρόταση συνεργασίας από τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο... Δεν ξέρω κι εγώ λεπτομέρειες...»