Breaking News

Σκορδά: «Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο. Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει στο παρελθόν την ενόχλησή του, τονίζοντας ότι αν και βοήθησε την τραγουδίστρια στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, εκείνη τον ξέχασε σε αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". «Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα; Έχει την καριέρα της, εγώ τη δικιά μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο... δεν με ενδιαφέρει καν...» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα...

Μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Μουτσινά, ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα story στο Instagram, που εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια είπε στο Πρωινό:

«Μου έστειλαν ένα story - δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν - το οποίο ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο. Σε αυτή την εκπομπή - το έχω πει για λίγα άτομα - δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι πολύ άκομψο».