Breaking News

Βασίλης Καλλίδης: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η νέα εκπομπή «StrEAT Food» του ΑΝΤ1 μας ταξιδεύει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 22:45, στις γεύσεις και τις παραδόσεις όλου του κόσμου.

Ξεναγός μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μας δείχνει νέους τόπους και μέρη, νέες γειτονιές και μυρωδιές, συνομιλώντας με ντόπιους, μαγειρεύοντας στις κουζίνες τους ή ακόμη και... στη μέση του δρόμου.

«Πάλευα χρόνια να πετύχω το σκοπό μου, να κάνω το StrEAT Food. Με τυχαία σειρά η εκπομπή θα μας ταξιδέψει - μεταξύ άλλων - σε Λας Βέγκας, Χονγκ Κονγκ, Ιερουσαλήμ, Τελ Αβίβ, Νεβάδα, Χαβάι και Ιαπωνία» είπε ο Βασίλης Καλλίδης μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Πρόσφατα ο ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια. «Δεν μίλησα ακόμη με τη Φαίη αν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό. Φαντάζομαι ότι τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε. Μ' αρέσει πολύ αυτό που κάνω, αλλά αν είχα να διαλέξω, θα επέλεγα σίγουρα το... έξω. Μ' αρέσει πολύ να ταξιδεύω» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη με έκανε πιο γνωστό κι έτσι κάπως καθιερώθηκα, οπότε της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχουμε μια μικρή επαφή με μηνύματα. Θα την έχω πάντα στην καρδιά μου».

Επίσης, τόνισε ότι δεν παρακολουθεί τα ριάλιτι, γιατί δεν του αρέσουν γενικότερα οι διαγωνισμοί, ωστόσο δήλωσε ότι θα έδινε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του σε κάποιον από τους παίκτες του MasterChef.