Breaking News

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μίλησε για το διαγωνισμό Miss Europe 2019 - «Δεν έχω κανέναν λόγο να ξαναπαντρευτώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου εθεάθη στη Μύκονο αρκετά αλλαγμένη και έχοντας βάλει κάποια κιλά, που την κάνουν πιο σeξι. Η πρώην αναπληρωματική Σταρ Ελλάς κυκλοφορούσε με έναν άνδρα και σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα κάποιοι θεώρησαν ότι ξαναπαντρεύτηκε.

«Δεν ισχύει... Εγώ παντρεύτηκα μία φορά για προσωπικούς λόγους, χώρισα και δεν έχω κανέναν λόγο να ξαναπαντρευτώ. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το ένα δεν συνδέεται απαραίτητα με το άλλο» ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συμμετείχε πριν λίγο καιρό στα καλλιστεία Miss Europe 2019 στις Κάννες, όπου πήρε τη δεύτερη θέση. Την πρώτη θέση πήρε η Ισπανίδα Andrea de las Heras. Για την επιτυχία της δήλωσε: 

«Είχα μια φοβία κι ένα άγχος, αλλά λέω τι μπορεί να συμβεί; Το πολύ πολύ να βγω τελευταία. Και τι έγινε; Βγήκα δεύτερη Miss Europe και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό...».

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς Μις Ευρώπη ξεκίνησε το 1928 από τη Γαλλική εφημερίδα Ζουρνάλ η οποία διοργάνωσε και τους πρώτους διαγωνισμός. Τα τελευταία χρόνια ο θεσμός έχει ατονήσει, καθώς υπερκεράστηκε από τους διαγωνισμούς Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος.