Breaking News

Μάρκος Σεφερλής: «Η Έλενα είναι τα πάντα για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ο γιος μου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές (με αυτά που λένε για μένα) και έρχεται και μου λέει "Μπαμπά, είμαι δίπλα σου, μην ακούς κανέναν, εγώ είμαι εδώ για σένα"» είπε ο Μάρκος Σεφερλής στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not». Και πρόσθεσε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά:

«Η Έλενα είναι τα πάντα για μένα. Ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή. Άργησε, αλλά ήρθε και ευτυχώς που ήρθε. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί, με πολύ κόπο και αγώνα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι λείπει από δίπλα μου.

Πάντα με πούσαρε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνω πραγματικότητα αυτό που έχω στο μυαλό μου. Φτάσαμε σε δύσκολες καταστάσεις, τις ξεπεράσαμε, κρατώντας πάντα ο ένας το χέρι του άλλου και νομίζω ότι βαδίζουμε μαζί, αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και με τον Χάρη».

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκος  Σεφερλής ανεβάζει  στο Δελφινάριο την παράσταση "Ζητείται σεφ της κωμωδίας", ενώ ασχολείται παράλληλα με την πρώτη του κινηματογραφική ταινία, που θα έχει τίτλο "Χαλβάη 5-0"...

Το χειμώνα θα επιστρέψει στην τηλεόραση, μέσα από εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο μιούζικαλ "Hairspray", που θα ανέβει στο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου.