Breaking News

Μαυρίδης για Τανιμανίδη: «Ξεκινάει τη συνέντευξη και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν για την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Ράλλη, αλλά και για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Όταν είσαι με μία κοπέλα θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που θέλει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Όταν χωρίσεις δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Για τη Νικολέττα χαίρομαι που είναι καλά.  Όλες τις γυναίκες που είχα στη ζωή μου τις έχω αποκαταστήσει...

Δεν θα απαντήσω (πώς αισθάνομαι) για τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί ό,τι και να πω δε θα γράψουν ποτέ αυτό που θα πω. Τσάμπα μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω απ' αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, δεν έχει νόημα... Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς; Ξέρεις πώς γίνεται στο χώρο... Αφού ξεκινάει τη συζήτηση και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο. Χαζοί είμαστε; Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στη Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει; Μην το κάνουμε αυτό, μόνο κακό μου κάνει. Ότι και να πω πάντα εγώ την πληρώνω...».