Breaking News

Μπεγνής: «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα - Θαυμάστρια με σβέρκωσε και...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού αναφέρθηκε ο Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου". 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο, σχετικά με ένα περιστατικό με θαυμάστριά του, που σημειώθηκε πριν από αρκετά χρόνια:

«Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει "Μπορώ να σε φιλήσω;". Λέω "βεβαίως". Με πιάνει το σβέρκο - με σβερκώνει κανονικά - και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο ασύλληπτο!».

«Δεν έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όμως έχω φτάσει κοντά. Βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα τότε και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας» απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τις αμοιβές των ηθοποιών πριν την οικονομική κρίση.

Όσο για τα προσωπικά του... τόνισε: «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, ότι "Εγώ θα κάνω τη ζωή μου  κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί". Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Όπως και είναι πολύ υγιές δύο άνθρωποι, που μένουν στο ίδιο σπίτι, να κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ με τίποτα, σε καμία περίπτωση, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι, θα της δώσω μία σπρωξιά να πέσει...».