Breaking News

Τριαντάφυλλος: «Η Φαίη Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα πριν ο Τριαντάφυλλος είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο που τον έδειχνε να τραγουδά σε συναυλία του το "Μη γυρίσεις ξανά". Στη λεζάντα έγραψε: «Αφιερωμένο στη Νατάσα μου @natasatheodoridou !!! Και εσύ Φαίη Σκορδά μην με ξανά καλέσεις ποτέ στην εκπομπούλα σου όπως βλέπεις δεν χρειάζεται !!!».

Όλα ξεκίνησαν από ένα story στο Instagram, που έκανε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο τραγουδιστής κατέβασε σχεδόν αμέσως το story, το οποίο ανέφερε: «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μία ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κopiτσι μας!!!». Μετά το story ακολούθησε το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό...

Ο Τριαντάφυλλος, που κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι "Τα σπάω", φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Όλα Λάθος", όπου είπε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου (όπως θα δείτε στο βίντεο από το 12ο λεπτό και μετά): 

«Κάποιος που σου κάνει 4-5 CD - αυτός που σου γράφει τα τραγούδια και τον ξέρει όλη η Ελλάδα, κάνετε μαζί ένα ντουέτο και γίνεσαι γνωστή στη νεολαία σε 2 ώρες -, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, αφού τη μισή καριέρα σου στην έχω γράψει εγώ... και δεν με καλείς!».

Για τη Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Η κα Σκορδά με κράζει στην εκπομπή της, χωρίς να βάλει το story που ανέβασα... Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα... Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι' αυτό, λοιπόν, η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ...».