Breaking News

Φαίη Μαυραγάνη: «Θα βάλουμε κι άλλα πράγματα στην εκπομπή - Έχω δεχτεί τρικλοποδιές...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Μαυραγάνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, τόνισε ότι έχει δεχτεί τρικλοποδιές από τον ανταγωνισμό.

Πότε επανακάμπτει η εκπομπή σας, το «Τώρα… ότι συμβαίνει» στο Open;

7 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε δριμύτεροι.

Θα δούμε αλλαγές στην εκπομπή σας;

Κάθε χρόνο επιχειρώ να κάνω κάποιες αλλαγές γιατί πρώτη εγώ νομίζω ότι έχω ανάγκη τις αλλαγές γιατί βαριέμαι. Θα βάλουμε κι άλλα πράγματα στην εκπομπή, θα έχει κι άλλες ενότητες κι άλλο δυναμισμό και θα προσπαθήσουμε να ανοιχτούμε περισσότερο στην επαρχία.

Είστε ικανοποιημένη από την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε;

Είμαι ικανοποιημένη γιατί κάθε χρονιά αυτή η εκπομπή, είναι η έβδομη σεζόν φέτος, αποδίδει παραπάνω και ο κόσμος την αγκαλιάζει παραπάνω, μου δίνει μεγάλη χαρά γιατί είναι μια προσπάθεια που επιβεβαιώνεται, μια προσπάθεια λίγων ανθρώπων, που πιάνει τόπο.     

Μετράτε χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Τη τελευταία εξαετία όμως κρατάτε τα ηνία της παρουσίασης μιας πολύωρης εκπομπής. Σας δημιουργεί άγχος;

Δεν μου δημιουργεί άγχος το πολύωρο και σ’ αυτό με βοήθησε το γεγονός ότι έχω κάνει πολλά χρόνια ως ελεύθερη ρεπόρτερ και νομίζω ότι το καλύτερο σχολείο για να κάνεις αυτή τη δουλειά είναι να ξεκινήσεις από το ρεπορτάζ. Αυτή η εμπειρία μου έχει δώσει μέσα μου την ασφάλεια ότι μπορώ να καλύψω πολύωρη εκπομπή. Από κει και πέρα όμως έχω άγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής. Έχω άγχος πολλές φορές όταν έχω κάποιους καλεσμένους λίγο δύσκολους, που θα με πάνε, πώς θα τους χειριστώ, έχω άγχος για κάποια θέματα κοινωνικά και ευαίσθητα τα οποία δεν πάνε πολύ στη φύση μου.

Ο ανταγωνισμός με τις άλλες εκπομπές σας δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος;

Μου δημιουργεί την ανάγκη να οχυρώνω καλύτερα την εκπομπή γιατί πολλές φορές οι ανταγωνιστές λειτουργούν περίεργα και έχουν υπάρξει και φορές που έχω χάσει καλεσμένους από τον ανταγωνισμό. Έχουνε υπάρξει φορές που έχω δεχθεί τρικλοποδιές από τον ανταγωνισμό. Και δεν το καταλαβαίνω γιατί νομίζω αυτός ο χώρος αφήνει τον καθένα να κάνει τη δουλειά του και ας την κάνει ο καθένας όσο καλύτερα μπορεί και ο κόσμος θα κρίνει.

Πηγή: TV Έθνος