Breaking News

Η Miley Cyrus σπάει τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο επιβεβαιώθηκε ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth χώρισαν, λίγους μήνες μετά το γάμο τους στις 23 Δεκεμβρίου 2018, στην πόλη Franklin του Tennessee.

Το βράδυ της Κυριακής η Miley Cyrus ανάρτησε ένα μεταφορικό, γεμάτο νόημα, κείμενο στο Instagram. Σε φωτογραφία της, που τη δείχνει στις Δολομιτικές Άλπεις, έγραψε:

«Μην πολεμάτε την εξέλιξη, γιατί ποτέ δεν θα κερδίσετε. Όπως το βουνό, που στέκομαι στην κορυφή του, που κάποτε ήταν κάτω από το νερό και συνδεόταν με την Αφρική, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Οι Δολομίτες (οροσειρά στη βορειοανατολική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων) δεν δημιουργήθηκαν σε μία νύχτα, αυτή η υπέροχη ομορφιά διαμορφώθηκε σε εκατομμύρια χρόνια. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε "Η φύση δεν βιάζεται ποτέ, αλλά είναι πάντα στην ώρα της".... αυτή η φράση γεμίζει την καρδιά μου με ειρήνη και ελπίδα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι είναι αλήθεια. Διδάχθηκα να σέβομαι τον πλανήτη και την εξέλιξή του και είμαι αποφασισμένη να κάνω το ίδιο και με τον εαυτό μου....».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Κυριακή το People ανέφερε ότι χωρισμός τους δεν ήταν έκπληξη για τους κοντινούς τους ανθρώπους, καθώς οι δυο τους είχαν... «πολλά θέματα».

Η 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν εpωτευμένη, ωστόσο ένα χρόνο πριν το γάμο της είχε δηλώσει στη The Sun πως αισθανόταν ακόμη μικρή για να παντρευτεί. Ακολούθησε ο μικρής διάρκειας χωρισμός τους το καλοκαίρι του 2018, με τις πληροφορίες να αναφέρουν τότε ότι ο Αυστραλός ηθοποιός ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς, αλλά η Miley δεν ήθελε να γίνει μαμά.

Να σημειωθεί ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth δεν έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.