Breaking News

Miley Cyrus - Kaitlynn Carter: Μετά τα φιλιά τους στην Ιταλία επέστρεψαν στο Λος Άντζελες (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα εθεάσησαν να φιλιούνται στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Τώρα η Miley Cyrus και η Kaitlynn Carter (blogger και πρώην σύζυγος του Brody Jenner) καταγράφηκαν να επιστρέφουν στο Λος Άντζελες.

Είναι σαφές ότι οι δυο τους εξακολουθούν να περνούν στιγμές απόλαυσης μεταξύ τους, επισημαίνει δημοσίευμα της Daily Mail.

Μία μέρα μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την Ιταλία, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth.

Πηγές κοντά στην 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό είπαν στο ΤΜΖ ότι προσπάθησε να σώσει το γάμο της, αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός έπινε πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών. Από την άλλη, πηγές από το περιβάλλον του Liam Hemsworth είπαν ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία της Miley. Περισσότερα ΕΔΩ...





Πρόσφατα ο Brody Jenner, πρώην σύζυγος της  Kaitlynn Carter, είχε αντιδράσει πιο... χαλαρά στις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Έρχονται σύντομα φωτογραφίες με εμένα και τον Liam να κρατάμε τα χέρια μας στην παραλία» σχολίασε με χιούμορ στα κοινωνικά δίκτυα, με τη  Miley Cyrus να του απαντά: «Πήγαινε πάρε έναν υπνάκο στο φορτηγό σου και δροσίσου»!