Breaking News

Νόνη Δούνια: « Δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα η Νόνη Δούνια είχε δηλώσει στην εκπομπή «Citizen One»: «Όταν έγινα μητέρα κατάλαβα ότι με ενδιαφέρουν τα κοινά. Mου είχαν γίνει πολλές προτάσεις. Αυτό, όμως, γεννήθηκε από όταν έγινα μητέρα».

Το βράδυ της Πέμπτης το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και πλέον βουλευτής της ΝΔ φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «One Talk», όπου μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, πρώτα με τη γέννηση των παιδιών της κι έπειτα με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα σχολίασαν την συνάντηση της Μπριζίτ Μακρόν και της Μαρέβα Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των ταξιδιών του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συναντήσεών του με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Αναφορικά με τη νέα της θέση, δήλωσε πως θα μιλήσει στη Βουλή όταν αισθανθεί έτοιμη και όταν θα έχει κάτι να πει. Επίσης, τόνισε - μεταξύ άλλων - ότι σε καμία περίπτωση δε θα δεχόταν πρόταση για ανάληψη υπουργείου. «Δεν είμαι έτοιμη για υπουργείο ακόμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις. Το ζητούμενο είναι να δουλέψεις γι' αυτά που έχει ανάγκη η περιφέρεια και οι άνθρωποι που με ψήφισαν» είπε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή του One Channel.