Breaking News

«Once Upon a Time... in Hollywood»: Έκλεψε την παράσταση η Margot Robbie στην avant premiere στη Ρώμη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γοήτευσε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της η Margot Robbie στην avant πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time... in Hollywood - Κάποτε... στο Χόλιγουντ» στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Η  29χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός, που είναι από τις πιο γοητευτικές του Hollywood, γεννήθηκε στο Ντάλμπυ της Κουίνσλαντ. Σε ηλικία 16 ετών, έφυγε από το σπίτι της και μετακόμισε στη Μελβούρνη για να σπουδάσει υποκριτική στο Somerset College. Για να μπορέσει να ζήσει στη Μελβούρνη, εργαζόταν ταυτόχρονα σε τρεις δουλειές, καθώς η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τη συντηρεί. Άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική από το 2007.

Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τον 56χρονο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Quentin Tarantino και τον 44χρονο Leonardo DiCaprio, ενώ απουσίαζε ο Brad Pitt.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 26 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά το Ηνωμένο Βασίλειο (14 Αυγούστου). Στην Ιταλία θα προβληθεί με τίτλο «C'era una volta...a Hollywood».

Παίζουν οι Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Luke Perry, Kurt Russell κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα, που δημοσιεύει η Daily Mail.