Breaking News

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Μαγευτικές διακοπές στην Ιταλία (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα, στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στην Ιταλία, όπου χθες ο ηθοποιός γιόρτασε τα 54α γενέθλιά του.

Η Σοφία Μαριόλα ανέβασε βίντεο στο Instagram, που τη δείχνει να χορεύει με τον Στράτο Τζώρτζογλου στην πλατεία Αγίου Μάρκου, στη Βενετία.

«Happy birthday my love !!! ❤ Κάπου κάπως στην μέση της πλατείας Σαν Μάρκο να χορεύουμε μαγεμένοι από την θέα και την μουσική!» έγραψε στη λεζάντα.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες, ανέφερε: «Χρόνια πολλά στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου! Τον έpωτα μου, την καψούρα μου, το φιλαράκι μου, τον άντρα της ζωής μου! Πάντα γερός δυνατός και κάθε μέρα πιο ευτυχισμένος, θα κάνω τα πάντα γι' αυτό! Σ' αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο, σ' ευχαριστώ που υπάρχεις!!»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά στον στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου! Τον έρωτα μου, την καψούρα μου, το φιλαράκι μου, τον άντρα της ζωής μου! Πάντα γερός δυνατός και κάθε μέρα πιο ευτυχισμένος, θα κάνω τα πάντα γι αυτό! Σ' αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο σ' ευχαριστώ που υπάρχεις!! ❤💍😘😘😘 @stratos_tzortzoglou #stratostzortzoglou #birthday #birthdayboy #birthday🎂 #birthdaylove #venezia #venice #italy #italia #love #couple #couplesgoals #couplelove #instadaily #bestoftheday #photooftheday #picoftheday #myman #myall #mylove #together #forever #marriage #justmarried #married

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola (@sofiamariola) στις