Breaking News

Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ο Liam Hemsworth

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν και πηγές είχαν αναφέρει στη «The Sun» ότι η οικογένεια Hemsworth ανησυχεί ότι ο Liam θα τα ξαναβρεί με τη Miley Cyrus, τελικά ο Αυστραλός ηθοποιός είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Liam Hemsworth υπέβαλε σήμερα, Τετάρτη, αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Μάλιστα η online έκδοση της βρετανικής εφημερίδας δημοσιεύει και το σχετικό έγγραφο.

Δικηγόρος του ηθοποιού είναι η διάσημη Laura Wasser, η οποία δεν ανέφερε ημερομηνία χωρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα πριν την είδηση του χωρισμού τους και συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Αυγούστου η Miley εντοπίστηκε να φιλιέται με την Kaitlynn Carter, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια και ηθοποιό είπαν στο ΤΜΖ ότι προσπάθησε να σώσει το γάμο της, αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός ότι ο Liam Hemsworth έπινε πολύ και έκανε χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών. Χαρακτηριστικό είναι και το τραγούδι «Slide Away», που κυκλοφόρησε πρόσφατα... Από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία της Miley. Επίσης, τόνισαν ότι χρησιμοποιεί τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή από την πραγματική αιτία του χωρισμού.

Την Τρίτη μία πηγή δήλωσε στο People: «Η Miley δεν προσπαθεί να βλάψει τον Liam. Το τραγούδι της ήταν ο δικός της τρόπος να πει την ιστορία της χωρίς να χρειαστεί να πει τίποτα. Δεν προσπαθεί να τον ξυπνήσει, αλλά θέλει να μοιραστεί αυτά που πέρασε. Η Miley έχει ανακουφιστεί που δημοσιοποιήθηκε η είδηση του χωρισμού, ώστε να μπορέσει να ζήσει τη ζωή της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της. Δεν μιλά πολύ για το Liam και δεν αναφέρεται στο παρελθόν. Δεν θέλει να κρυφτεί και η διάθεσή της έχει αλλάξει δραστικά. Φαίνεται πολύ πιο χαλαρή και χαρούμενη».

Μια άλλη πηγή είπε στην Page Six ότι η Miley Cyrus δεν ήταν ποτέ άπιστη κατά τη διάρκεια της σχέσης της και του γάμου της με τον Liam Hemsworth.

Ωστόσο άλλη πηγή είπε, επίσης, στην Page Six ότι η 26χρονη είναι ζευγάρι με την Kaitlynn Carter, προσθέτοντας ότι πριν λίγες ημέρες οι δυο τους φιλιόταν και εpωτοτροπούσαν στο κλαμπ Soho House του Δυτικού Χόλιγουντ.