Breaking News

Αλμυρός Βόλου: Αναζητείται ο χειριστής - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βουβός πόνος και αναπάντητα ερωτήματα κυριαρχούν για τις συνθήκες και τους υπαίτιους της τραγωδίας στο Λούνα Παρκ, στο Βόλο, όπου το άτυχο κopiτσι εκτοξεύθηκε με μεγάλη φόρα από παιχνίδι και προσγειώθηκε στο έδαφος, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της άτυχης μαθήτριας που ακόμα δεν έχουν πάρει απαντήσεις για το πώς το παιχνίδι για το παιδί τους μετατράπηκε σε θρήνο.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον χειριστή του μηχανήματος, που μετά το τραγικό συμβάν εξαφανίστηκε. Ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ δήλωσε για τον 32 χειριστή:

«Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε, ως χειριστής, τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Φοβήθηκε... τρομοκρατήθηκε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως, διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δεν με άκουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος. Είναι τρομοκρατημένος, είναι συγκλονισμένος βεβαίως για το περιστατικό, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Δεν έκανε κάποιον κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει».

Δείτε τα βίντεο από τα δελτίο του Open και του Alpha.