Breaking News

Αρναούτογλου - Λιάγκας - Λιανός: Ένας χαμός για το Voice (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τετάρτη ο Γιώργος Λιανός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ειπώθηκαν πριν λίγες ημέρες στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπου - άμεσα ή έμμεσα - οι συνεργάτες της εκπομπής δήλωσαν την αντίθεσή τους στη φερόμενη επιλογή του ως παρουσιαστή στο Voice.

«Δεν έχω θέμα να σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο κάνω τη δουλειά μου. Άλλο, όμως, να γίνεται κριτική σε φάση προσωπικής γνώμης και άλλο η γενικευμένη διαπίστωση. Στεναχωρήθηκα γιατί κάνουμε την ίδια δουλειά, δεν θεωρώ δίκαιο να κάνεις γενικευμένη κριτική...» είπε, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λιανός είχε επιλεγεί αρχικά από τον Τούρκο παραγωγό να παρουσιάσει το Voice, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Λιάγκα, αλλά και του Δημήτρη Παπανώτα.

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μαζί με τον Γιώργο Λιανό, σχολίασαν τον Γιώργο Λιάγκα και τις δηλώσεις του.

Ο Αρναούτογλου είπε: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα... Να δημιουργείς εντάσεις, πάθη, εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Γιατί ρε Λιάγκα; Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κάποιον άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα, που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε...».

«Με ζηλεύει, με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice» είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Λιανός έκανε πλάκα, ο Αρναούτογλου μιλούσε σοβαρά» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό.

Όσον αφορά την Τάμτα και το αν θα παρουσιάσει τελικά το Voice, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, η Τάμτα δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά.

Δείτε τα βίντεο.