Breaking News

«Αχ μωρέ Λαυρέντη... Με το χαμόγελο θα σε θυμάμαι πάντα...» - «Το αντίο μιας γενιάς...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 15:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. 

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί"...

«Αχ μωρέ Λαυρέντη... Με το χαμόγελο θα σε θυμάμαι πάντα... Και χθες το βράδυ μιλούσα για σένα... Καλό ταξίδι στο φως ☀...»έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου σε φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.

Συγκλονισμένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1: «Είναι σαν να είναι ψέμα, είναι σαν να έπεσε μια βόμβα στα πόδια μας... Ίσως και τίτλο θα βάζαμε "Το αντίο μιας γενιάς"... Για μένα είναι ο πιο σημαντικός τραγουδοποιός της γενιάς μου, ταλαντούχος με  ξεχωριστή, διεισδυτική φωνή. Μας παρέσυρε όλα αυτά τα χρόνια σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια, χωρίς ίχνος έπαρσης... Θυμάμαι μια συναυλία στο Αντίρριο, που κάναμε μαζί για τον Μίκη Θεοδωράκη, το γέλιο που έγινε μέσα στο καμαρίνι ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου. Τι να πω... Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων, γιατί πραγματικά μας άγγιξε με τα τραγούδια του, μας άγγιξε τις ζωές μας...».