Breaking News

ELIF: Επεισόδια 414 - 415 (Τα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 12/9/19 - Επεισόδιο 414 (Το πρώτο του 3ου κύκλου): Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο ιδιοκτήτης του, ο Γιουσούφ, είναι ένας γκρινιάρης άντρας. Η Ελίφ θέλει να δει ένα βιβλίο αλλά ο Γιουσούφ τη μαλώνει. Η Ελίφ φεύγει από το μαγαζί και ξαφνικά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που τρέχει και ο Γιουσούφ της σώζει τη ζωή. Η Μελέκ εμφανίζεται και παρεξηγεί την κατάσταση. Προειδοποιεί την Ελίφ για τους κινδύνους, που διατρέχει όταν εμπιστεύεται αγνώστους. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με την εταιρία και είναι αναστατωμένος.

Η Ζεϊνέπ έρχεται και προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Ο Σελίμ της λέει πως θα διορθώσει την κατάσταση πριν η μητέρα του ανακαλύψει την αλήθεια για την οικονομική τους κατάσταση. Η Μπαχριγιέ, η ιδιοκτήτρια του υφαντουργικού εργαστηρίου θυμώνει με τη Μελέκ και της ζητάει να δουλέψει πιο σκληρά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να ξεπεράσει τις απώλειες της οικογένειας ενώ νιώθει περήφανη για τον Σελίμ και τις ευθύνες, που ανέλαβε από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν γνωρίζει τίποτα για τα οικονομικά προβλήματα και προτρέπει τον Σελίμ να προσλάβουν προσωπικό για το σπίτι και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο του αδελφού του.

Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Τουλάι τα κλειδιά για το νέο του κατάστημα με είδη προικός. Η Ελίφ με τη Μελέκ περνάνε μπροστά από το βιβλιοπωλείο και η μικρή λέει στη μητέρα της πως ο ιδιοκτήτης του είναι πραγματικά καλός άνθρωπος αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Ο Σερντάρ και η Αρζού υποφέρουν για την απώλεια της Τουγτσέ. Ο Σερντάρ κατηγορεί την Αρζού. Η Αλιγιέ μαθαίνει τυχαία για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η εταιρία και ρωτάει σχετικά τον Σελίμ. Ο Σελίμ αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια και της μιλάει για την αντίπαλη εταιρία, που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 414, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 13/9/19 - Επεισόδιο 415: Ο Σελίμ, η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συζητούν για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Η Αλιγιέ είναι θλιμμένη για όσα συμβαίνουν. Η Ελίφ ετοιμάζει ένα δώρο για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αντιμετωπίζει και εκείνος σοβαρά προβλήματα με τον Τσεβεχίρ και τους άντρες του, που θέλουν να του πάρουν το μαγαζί. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Βεϊσέλ μιλάει με την οικογένεια του για τα μελλοντικά του όνειρα.

Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της προτείνει δουλειά στο νέο τους μαγαζί αλλά εκείνη αρνείται καθώς έχει βρει δουλειά. Ο Ουμίτ, ο οικονομικός σύμβουλος του Σελίμ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου. Ο Ουμίτ μιλάει με τον Σελίμ και του λέει πως υπάρχει ελπίδα για να σωθούν αλλά θα πρέπει να πουλήσει τη κτηνοτροφική φάρμα. Ο Σελίμ αρχικά αρνείται αλλά ο Ουμίτ τον πείθει. Ο Σελίμ μιλάει σχετικά στην Αλιγιέ η οποία αντιδρά αλλά τελικά δίνει απρόθυμα την έγκρισή της.

Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να αφήσει το δώρο της και βρίσκει πεταμένα βιβλία παντού ενώ ο Γιουσούφ λείπει. Περιμένοντας τον Γιουσούφ τοποθετεί τα βιβλία στη θέση τους αλλά τρομάζει όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ αναζητά τον Γιουσούφ και όταν η Ελίφ δεν απαντάει στις ερωτήσεις του, ο Τζεβαχίρ θέλει να τη χαστουκίσει. Ο Γιουσούφ έρχεται και σταματάει τον Τζεβαχίρ ενώ διώχνει την Ελίφ. Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ. Στο υφαντουργικό εργαστήριο, τα μισά κopiτσια πειράζουν και παρενοχλούν τη Μελέκ, ενώ τα άλλα μισά είναι με το μέρος της και την υποστηρίζουν...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 415, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ