Breaking News

Cara Delevingne - Ashley Benson: Τρυφερές στιγμές στις κερκίδες του τελικού του US Open (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους τον περασμένο Ιούνιο. Συγκεκριμένα η πρώτη είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram με μία «θερμή» στιγμή τους.

Το Σάββατο παρακολούθησαν τη Serena Williams να χάνει στον τελικό του  US Open 2019 από την 19χρονη Καναδέζα Bianca Andreescu.

Η 27χρονη Cara Delevingne (Αγγλίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια) και η 29χρονη Ashley Benson (Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά μυστηρίου-θρίλερ "Pretty Little Liars", αλλά και για τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα "Days Of Our Lives"), που δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους, κάποια στιγμή εθεάσησαν να φιλιούνται, ενώ πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τις κατέγραψε να είναι αγκαλιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πριν λίγες ημέρες μία πηγή δήλωσε στη The Sun ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στο παρεκκλήσι Little Chapel του Λας Βέγκας, μπροστά σε διάσημους φίλους τους, όπως η Sophie Turner, τα μέλη του συγκροτήματος Jonas Brothers και η Charlize Theron.

«Ήταν πολύ σίγουρες γι' αυτό που έκαναν και για το τι σημαίνει η μία για την άλλη» φέρεται να δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας, Michael Kelly.