Breaking News

ELIF: Επεισόδια 426 - 427 - 428, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 30/9/19 - Επεισόδιο 426: Ο Τζεβαχίρ δεν βλέπει κανέναν στο βιβλιοπωλείο και κανείς άλλος δεν έχει δει τον Γιουσούφ. Έτσι ο Τζεβαχίρ τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι συνέβη. Ο Σελίμ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως όλα τα έξοδα του ατυχήματος του φορτηγού βαραίνουν εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε. Ο Σερντάρ χαίρεται, που ο Σελίμ δέχεται άλλο ένα χτύπημα. Ο Τζεβαχίρ προτείνει στη Μελέκ να τη συνοδεύσει σπίτι της αλλά εκείνη αρνείται. Μαζί με την Αϊσέλ και την Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Αϊσέλ σοκάρεται όταν βλέπει που μένει η Μελέκ.

Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. Η Ελίφ είναι και εκείνη άρρωστη και η Μελέκ με την Ιντζί ανησυχούν. Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρία στην οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν το εμπόρευμα. Η εταιρία αρνείται κάθε πρόταση του Ουμίτ. Η εταιρία κάνει μια νέα συμφωνία με την αντίπαλο εταιρία της οικογένειας Εμίρογλου. Η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρίας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί. Στη συνέχεια η Αρζού πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 426, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 1/10/19 - Επεισόδιο 427: Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του Σερντάρ και τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην Γκόντζα. Φεύγει αποφασισμένη να τους κάνει όλους να πληρώσουν. Ο Σερντάρ, τρομαγμένος και ανήσυχος, τηλεφωνεί στον Ουμίτ. Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Ζεϊνέπ τη φροντίζει και ενημερώνει για την κατάστασή της τη Μελέκ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ να μιλάει στο τηλέφωνο και της λέει πως δεν πιστεύει ότι η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά πως προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον αγαπημένο της. Η Μελέκ θυμώνει και βγαίνει έξω να περπατήσει. Ο Γιουσούφ τη βλέπει. Η Μελέκ παραπατάει και πέφτει και ο Γιουσούφ τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ τους βλέπει και απειλεί τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο μαγαζί του αμίλητος.

Ο Τζεβαχίρ λέει στη Μελέκ πως αν ο Γιουσούφ την ενοχλεί να πάνε στο αστυνομικό τμήμα να κάνουν καταγγελία. Η Μελέκ του απαντάει πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Ο Σελίμ βλέπει την αναφορά του ατυχήματος και τα έξοδα. Θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό. Η μητέρα του προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Για να τον παρηγορήσει του λέει πως αυτή είναι η ζωή και τα ατυχήματα συμβαίνουν. Ο Σελίμ όμως διαφωνεί και υποψιάζεται πως κάποιος το έχει κάνει επίτηδες. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να μπει κρυφά στο σπίτι του Σερντάρ. Εκείνος αρχικά αρνείται.

Η μητέρα της Τζανσού πηγαίνει με την Πελίν στο κτήμα να ζητήσει συγνώμη αφού η αλήθεια για την κόρη της αποκαλύφθηκε. Ζητάει από τη Ζεϊνέπ να συνεχίσει τα μαθήματα με την Τζανσού. Η Ζεϊνέπ δέχεται τη συγνώμη αλλά αρνείται να συνεχίσει τη συνεργασία τους. Η Πελίν είναι αυτή που καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Όταν φεύγει ο Βεϊσέλ και η γυναίκα του, ο Μουράτ πηγαίνει να δει το κopiτσι, που του αρέσει. Ενώ ο Μουράτ κάθεται και περιμένει στο πεζοδρόμιο, ένας τύπος που ζει εκεί, τον πλησιάζει και του ζητάει να φύγει. Ο Μουράτ είναι ώρες εκεί και ο άντρας νιώθει άβολα για αυτό γιατί δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του Μουράτ.

Η Μπαχριγιέ κάνει παράπονα στον Τζεβαχίρ για τις εργάτριες. Ο Τζεβαχίρ δεν δίνει καμία σημασία σε ό,τι λέει καθώς τον ενδιαφέρει μόνο η Μελέκ και η σχέση της με τον Γιουσούφ. Οι εργάτριες έχουν και εκείνες παράπονα από την Μπαχριγιέ και την αυστηρή και σκληρή συμπεριφορά της. Η Αϊσέλ είναι με τη Μελέκ όταν εμφανίζεται ο άντρας της και ζητάει συγνώμη για ό,τι έκανε. Η Αϊσέλ τον συγχωρεί και φεύγουν μαζί...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 427, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 2/10/19 - Επεισόδιο 428: Η Γκόντζα είναι θυμωμένη με τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους και η Γκόντζα, που βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, ακούει κάτι στο σαλόνι και ζητάει από τον Σερντάρ να ελέγξει τι συμβαίνει. Ο Σερντάρ δεν βλέπει τον Ερκούτ και εκείνος φεύγει από το σπίτι με μια συσκευή εγγραφής, που βρήκε στη σοφίτα. Ο Σερντάρ επιστρέφει στην κρεβατοκάμαρα αλλά η Γκόντζα θυμωμένη τον στέλνει να κοιμηθεί στον καναπέ. Η Ελίφ βλέπει έναν εφιάλτη σχετικά με τον Γιουσούφ και το όπλο που έχει στο μαγαζί. Ο Σερντάρ ξυπνάει και βρίσκει δίπλα του την Αρζού να τον περιμένει. Ο Σερντάρ ξαφνιάζεται και η Αρζού του λέει πως επιτέλους βρίσκεται σπίτι της.

Ο Σερντάρ σοκάρεται όταν η Αρζού βάζει σε λειτουργία τη συσκευή εγγραφής. Εκεί είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες τους σχετικά με το πως σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον Νετζντέτ και την Γκόντζα ώστε να πάρουν εκείνοι όλα τα χρήματα. Όταν η Γκόντζα ξυπνάει και βλέπει στο μπαλκόνι την Αρζού γίνεται έξαλλη. Θέλει η Αρζού να φύγει αλλά ο Σερντάρ παίρνει το μέρος της και ζητάει από την Γκόντζα να ηρεμήσει. Η Γκόντζα είναι εκτός εαυτού και ο Σερντάρ προσπαθεί να την πείσει πως η Αρζού πρέπει να μείνει στο σπίτι...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 428, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ