Breaking News

ELIF: Επεισόδια 429 - 430, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 3/10/19 - Επεισόδιο 429: Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Κάθεται εκεί και αναπολεί το παρελθόν. Η Ζεϊνέπ και η μαθήτρια της συνεχίζουν το μάθημα και η Τζανσού βελτιώνεται καθώς πλέον δίνει την απαραίτητη προσοχή. Ο Μουράτ είναι μπροστά από το σπίτι του κopιτσιού, που του αρέσει. Όταν η κοπέλα βγαίνει, ο Μουράτ δεν μπορεί να της μιλήσει γιατί συναντάει τις φίλες της. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τη Ζεϊνέπ με την Τζανσού να κάνουν μάθημα. Γίνεται έξαλλος επειδή η μητέρα της Τζανσού ταπείνωσε την οικογένειά τους και επειδή η Ζεϊνέπ δεν τον ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν ξανά μαζί μαθήματα.

Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα και η Ελίφ με την Ιντζί παίζουν με το ποδήλατο της Τουγτσέ. Όταν τις βλέπει γίνεται έξαλλη. Ο Σελίμ διώχνει την Αρζού και ο ένας απειλεί τον άλλο. Ο Ουμίτ συναντάει τον Σερντάρ και τον ρωτάει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. Ο Σερντάρ του μιλάει για την Αρζού και την κόρη τους. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για τις επόμενες κινήσεις της Αρζού. Η Αϊσέλ επιστρέφει στο κτήμα άσχημα χτυπημένη από τον άντρα της...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 429, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 4/10/19 - Επεισόδιο 430: Η Αϊσέλ μένει στο κτήμα. Βλέπει έναν εφιάλτη και ταράζεται. Νιώθει πως η ζωή για εκείνη δεν έχει νόημα και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά η οικογένεια Εμίρογλου την ανακαλύπτει και την εμποδίζει από το να κάνει κάποια τρέλα. Η Μελέκ εξηγεί στην Μπαχριγιέ την κατάσταση της Αϊσέλ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει και δεν την νοιάζουν όλα όσα περνάει η Αϊσέλ. Της λέει πως αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχουν τελειώσει τη δουλειά, η Αϊσέλ δεν θα πληρωθεί. Ο Μουράτ πηγαίνει τον Βεϊσέλ και τη γυναίκα του στη γειτονιά του κopιτσιού, που του αρέσει για να πουλήσουν εκεί το εμπόρευμά τους.

Ο Βεϊσέλ θυμάται πως σε αυτό το δρόμο ο Μουράτ πούλαγε το εμπόρευμά τους στη μισή τιμή σε όλα τα κopiτσια. Ο Ερκούτ μιλάει στο τηλέφωνο με την Αρζού σχετικά με τον Σερντάρ αλλά μόλις εμφανίζεται η Ασουμάν το κλείνει. Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και όποιες κόπιες υπάρχουν. Ο Ουμίτ του λέει πως έχει ένα σχέδιο. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με ένα δώρο για την Ελίφ, τη νέα της στολή για το σχολείο. Ο Καζίμ, ο άντρας της Αϊσέλ την αναζητεί και η Γκιουλάι του λέει πως μένει στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Μουράτ καταφέρνει να μιλήσει στο κopiτσι που του αρέσει αλλά ανακαλύπτει πως εκείνη έχει αγόρι. Η Ελίφ ακούει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να μιλάνε για το σχολείο της Ελίφ και τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και η μικρούλα δηλώνει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο. Ο Καζίμ ακολουθεί τη Μελέκ. Η Αρζού γνωρίζει τον Ουμίτ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 430, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ