Breaking News

Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Eρωτευμέvoι όσο ποτέ παίζουν beach volley στο Μαλιμπού (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2017. Τον Νοέμβριο του 2018 μία πηγή είχε πει στο US Weekly ότι η σχέση τους είναι σοβαρή, τονίζοντας ότι ο DiCaprio είναι τώρα έτοιμος ακόμη και να αποκτήσει παιδιά.

Το Σαββατοκύριακο οι δυο τους έκαναν διακοπές στο Malibu, όπου εθεάθησαν να παίζουν beach volley, μαζί με το μοντέλο April Love Geary (σύντροφο του ηθοποιού Robin Thicke) και άλλους φίλους τους.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 44χρονος ηθοποιός - που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Once Upon a Time in Hollywood"- και η 22χρονη, επίσης, ηθοποιός και μοντέλο της Vogue, με καταγωγή από το Μπουένος Άιρες, έδειξαν για ακόμη μία φορά ευτυχισμένοι, ενώ δεν σταμάτησαν να αστειεύονται και να πειράζουν ο ένας τον άλλο, επισημαίνει δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως έχει προαναφερθεί στο Greek Web TV, τα τελευταία χρόνια η Camila Morrone έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ. Η 43χρονη μητέρα της Lucila Solá, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, ήταν κάποτε η σύντροφος του Al Pacino. Η 22χρονη είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Bukowski" (2013) του James Franco, ενώ έπαιξε και στο "Death Wish" (2018) με τον Bruce Willis. Τον Νοέμβριο του 2019 θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία "Mickey and the Bear", στην οποία πρωταγωνιστεί.