Breaking News

«Μαυρόγατα» για τη Serena Williams η Meghan Markle (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 19χρονη Καναδέζα Bianca Andreescu κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε Grand Slam στο US Open, κερδίζοντας με  2-0 σετ (6-3, 7-5) τη Serena Williams, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το ιστορικό 24ο τρόπαιο.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Serena Williams είχε επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους στα τέλη του 2017. Η θρυλική Αμερικανίδα σταδιακά άρχισε να βρίσκει τη φόρμα της, όμως έχασε τους τελικούς του Wimbledon και του US Open 2018.

Η Serena Williams έχασε και στον τελικό του US Open 2019, ωστόσο - όπως αναφέρει η Daily Mail - για την ήττα της «κατηγορήθηκε» στα social media η Meghan Markle, η οποία παρακολούθησε τον αγώνα της.


Η 38χρονη Δούκισσα του Σάσσeξ είχε παρευρεθεί και στις ήττες της Serena Williams στους τελικούς του Wimbledon.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που υποστήριξαν ότι η Meghan Markle της φέρνει κακή τύχη και την παρότρυναν να μην παρακολουθήσει ξανά τελικούς της φίλης της.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Meghan Markle ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη χωρίς τον πρίγκιπα Harry και τον νεογέννητο γιο τους, προκειμένου το βράδυ του Σαββάτου να παρευρεθεί στον αγώνα της φίλης της, την οποία χειροκρότησε πολλές φορές, αν και στο τέλος δεν έκρυψε τη λύπη της.


Πριν τον αγώνα μία πηγή είχε δηλώσει στην εφημερίδα New York Post: «Η Serena ζήτησε από την προπονήτριά της να έρθει η Meghan, ωστόσο όλοι ανησύχησαν, καθώς έχασε όταν την παρακολούθησε στο Wimbledon».

Τον τελικό η Meghan Markle τον είδε μαζί με τη μητέρα της 37χρονης τενίστριας, την Oracene Price.