Breaking News

Λ. Μαχαιρίτσας: «Η κόρη του φώναζε... βοήθεια. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα το πρωί η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» βρέθηκε στον Πτελεό Μαγνησίας, εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Ένας γείτονας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η κόρη του, η οποία ζητούσε βοήθεια για να σώσει τον πατέρα της.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει "Βοήθεια... βοήθεια... βοήθεια! Σώστε με!". Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου και μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Τη ρωτάω "Τι έγινε; Τι συμβαίνει;" και μου λέει "Ο πατέρας μου δεν είναι καλά...". Μπαίνουμε στο σπίτι και μετά από λίγο βλέπω το κopiτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Πήγα και προσπάθησα να κάνω κι εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα, που γνωρίζει μερικά πράγματα... Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει πιο νωρίς. "Έφυγε" άδικα...» είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του ANT1, ενώ τόνισε ότι το ασθενοφόρο δεν άργησε να έρθει. 



Ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία», Δημήτρης Καρεκλίδης, μίλησε στο Open για την τελευταία συναυλία που έδωσε πριν λίγες ημέρες ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μπροστά στο κοινό του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη, στις 15:30, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί".