Breaking News

Μεξικό: Εντοπίστηκαν δεκάδες θαμμένα σώματα στην πολιτεία Χαλίσκο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Αρχές στο Μεξικό εντόπισαν 44 σώματα, που είχαν θαφτεί σε ένα πηγάδι στην πολιτεία Χαλίσκο, όπου δραστηριοποιείται μία από τις πιο βiαιες συμμορίες της χώρας με ναρκωτικά.

Τα ανθρώπινα λείψανα, που ανακαλύφθηκαν λίγο έξω από την  πρωτεύουσα της πολιτείας, Γκουανταλαχάρα, ήταν κρυμμένα σε 119 μαύρες σακούλες.

Σύμφωνα με το BBC, οι σοροί ανακαλύφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, μέσα στο Σεπτέμβριο, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη μυρωδιά.

Ένας τοπικός οργανισμός, που ψάχνει για αγνοούμενους, ζήτησε από την κυβέρνηση να στείλει περισσότερους ειδικούς για να βοηθήσει με την αναγνώριση των σορών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιοι στο τοπικό ιατροδικαστικό τμήμα είναι συγκλονισμένοι και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Η είδηση ανέβηκε στο σάιτ του BBC το βράδυ του Σαββάτου. Την Παρασκευή είχε μεταδοθεί από τοπικά μέσα, όπως το τηλεοπτικό δίκτυο NTN24, που ανέβασε στο Youtube το σχετικό βίντεο. Σύμφωνα με την περιγραφή στο βίντεο του NTN24, οι σοροί εντοπίστηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου.