Breaking News

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για την «έξωση» από τη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας», που είναι ουσιαστικά το σίκουελ της «Πολυκατοικίας», η οποία είχε προβληθεί στο Mega από τον Οκτώβριο του 2008 ως τον Μάιο του 2011.

Στη σειρά παίζουν οι: Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γεράσιμος Γεννατάς, Νίκος Πουρσανίδης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βάνα Παρθενιάδου, Χριστίνα Τσάφου, Ζήσης Ρούμπος, Ερρίκος Λίτσης, Ντίνα Αβαγιαννού και Παρθένα Χοροζίδου.

Στην «Πολυκατοικία» του Mega ο Δημήτρης Κουρούμπαλης υποδυόταν τον Μανώλη Γαλατσάνο, που ήταν ο θυρωρός και γιος του Αργύρη (Κώστας Φλωκατούλας). Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και την Ελισάβετ Κυρίτση:

«Όλα τα Μέσα έγραφαν ότι θα είμαι στη σειρά και φτάσαμε στον Αύγουστο για να επιβεβαιωθεί ότι δε θα είμαι. Δεν θα είναι οι ίδιοι ρόλοι... Έπρεπε να βρούμε έναν ρόλο να κάνω και τελικά δεν τον βρήκαμε. Δυσκολεύτηκα που δε θα είμαι, δεν πικράθηκα. Πρώτη φορά είναι που συμβαίνει;».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μένει εκτός τηλεόρασης, τουλάχιστον για φέτος. Ωστόσο θα τον δούμε στο θέατρο, όπου θα συνεργαστεί με τη σκηνοθέτη σύζυγό του, Φρόσω Κορρού.