Breaking News

«Παγώνει» στον ΣΚΑΪ το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο δεν θα υπάρξει ούτε τη δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Στελέχη του σταθμού μου είπαν ότι - επειδή ήδη έχουν κλείσει άλλα προγράμματα για το δεύτερο μισό, εκτός Acun Medya - δεν υπάρχει στα σχέδιά τους το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Μάλλον και ο Γιώργος Λιανός το μαθαίνει από εμάς. Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ δεν παίχτηκε ούτε ένα πλάνο από το συγκεκριμένο πρότζεκτ και βέβαια δεν ήταν καλεσμένος ούτε ο Γιώργος Λιανός» αποκάλυψε ο ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου».

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει το «The Voice». Ο παρουσιαστής φάνηκε να μην γνωρίζει την εξέλιξη για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

«Ούτε πρόταση έχω δεχτεί για το Voice, ούτε τίποτα. Έχει αναφερθεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Ξέρω ότι δεν θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή» είπε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή του Star.