Breaking News

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για την παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωτοπορεί, δημιουργώντας την ανατρεπτικά αυτοσχεδιαστική παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει». Βασίζεται στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Κάρολ Κριπ και ανεβαίνει για πρώτη φορά τον Οκτώβριο στη χώρα μας, στο θέατρο Ζίνα.

Πρόκειται για παράσταση... «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Πρωταγωνιστούν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κρατερός Κατσούλης, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη.

Το θεατρικό έργο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Παρίσι, όπου παίζεται για 16η συνεχή χρονιά, «σπάζοντας τα ταμεία».

Η υπόθεση: Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο... φίλοι όπως πίστευαν. Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄αυτούς. Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα... πουν όλα κατά πρόσωπο...

Η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για την παράσταση.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε στη «χημεία» που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συμπρωταγωνιστών.

«Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεται με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Για μένα ο Βλαδίμηρος υπήρξε ένας από τους λίγους δασκάλους μου» εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Ευαγγελία Μουμούρη, που υποδύεται τη θεατρική σύζυγο του Κρατερού, αναφέρθηκε στην πολυετή γνωριμία της με τον ηθοποιό και παρουσιαστή της «Φωλιάς των Κου Κου».

Δηλώσεις έκανε και η Ναταλία Δραγούμη, που μίλησε για τις τοξικές φιλίες στο χώρο του θεάτρου, που είναι και το θέμα της παράστασης.