Breaking News

The Voice - Γιώργος Λιανός: «Mε κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είναι γνωστό από το Σάββατο, την παρουσίαση του The Voice ανέλαβαν τελικά ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα. Ο Λιανός δήλωσε, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα:

«Νομίζω ότι με κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη. Έχω 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο τον Σάκη, τώρα έχω τη Χριστίνα. Μια χαρά... 

Από την επίσημη ενημέρωση ήξερα 4 με 5 ονόματα που έπαιζαν για την παρουσίαση του Voice, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Με τη Χριστίνα υπάρχει μια πολύ καλή φιλική σχέση και όλα θα κυλήσουν ομαλά και οικογενειακά.

Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τηρηθεί μια σχετική διακριτικότητα και να ανακοινωθεί όποτε νιώσει έτοιμο το κανάλι και η εταιρεία. 

Δεν έχει ξεσπάσει κανένας μεγάλος πόλεμος με τον Γιώργο Λιάγκα... Όλο το πράγμα ξεκίνησε από μία δική μου ενόχληση. Την εξέφρασα στον Γιώργο αποκλειστικά, του έστειλα ένα μήνυμα για να του δείξω ότι άκουσα κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. Εγώ είμαι υπέρ της κριτικής και - όπως είπε ο Γιώργος και έχει δίκιο - όταν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο θα δεχτείς και την κριτική, καλή ή κακή...».