Breaking News

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το νέο κoρiτσι του «Τροχού της Τύχης» αποκαλύπτεται (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O «Τροχός της Τύχης» έκανε πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το παιχνίδι θα προβάλλεται από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18:40. 

Το νέο «κopiτσι» του Πέτρου Πολυχρονίδη είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία σήμερα φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», μαζί με τον παρουσιαστή, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε τα διάσημα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Globetrotters»...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκπομπής, η 27χρονη καλλονή έχει σπουδάσει αισθητική, αλλά εργάζεται από τα 18 ως μοντέλο με συμμετοχές σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει δική της στήλη (Valia’s Choice) σε site, όπου μιλάει για θέματα μόδας, ομορφιάς και well being είτε μέσα από άρθρα, είτε μέσα από βιντεάκια μικρού μήκους. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει pilates, πηγαίνει κινηματογράφο και βλέπει... «Τροχό της Τύχης»!

Βάλια Χατζηθεοδώρου και Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησαν για τη γνωριμία τους και τη σχέση τους στο πλατό, όπως και για το δημοφιλές παιχνίδι, που συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.