Breaking News

Αλέξανδρος Ρήγας: Χειμαρρώδης απάντηση για το «Room service πλιζ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, το «Room service πλιζ!» δεν θα βγει τελικά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας παίρνει θέση σχετικά με τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη ματαίωση της σειράς, μέσα από επιστολή εννιά σελίδων, την οποία παρουσίασε αποκλειστικά σήμερα το Πρωινό. Στην επιστολή αναφέρει, μεταξύ άλλων: 

«Παρέδωσα 18 επεισόδια... Συμφωνούμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα 27 Μαΐου, το αργότερο 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε εγώ, ο ΣΚΑΪ και η εταιρεία παραγωγής. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και η απάντηση από την εταιρεία παραγωγής ήταν "Δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι". 

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου και αρχίζουν να με... ζώνουν τα φίδια. Ενημερώνω τους υπεύθυνους ότι αργούμε και μου απάντησε κάποιος από την εταιρία παραγωγής "Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό". 

Έρχονται νέες ημερομηνίες... 24 Ιουλίου... 19 Αυγούστου... με την υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Τελικά στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις πολλές αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι και τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά...

Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει επίσημα τη μη μετάδοση της σειράς».