Breaking News

«Κόβεται» οριστικά το «Room service πλιζ»... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Πρωινό ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου φέρεται να βρίσκονται σε διαμάχη σχετικά με το «Room service πλιζ!» του ΣΚΑΪ, καθώς ο Αποστόλου θεωρεί ότι η σειρά  είναι το σίκουελ του «Κόκκινου δωματίου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit.gr, το «Room service πλιζ!» δεν θα βγει τελικά στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Η απόφαση είναι οριστική και ήδη ανακοινώθηκε στους συντελεστές. Ο δημοσιογράφος αναφέρει για τη σειρά:

«Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΚΑΪ το... πάλεψε πολύ καιρό, αλλά αποφάσισαν να την "κόψουν" αφού δεν έβλεπαν καμία πρόοδο από την άλλη πλευρά. Αν και η συμφωνία ήταν η σειρά να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου, μαζί με τις άλλες σειρές του σταθμού, ο Ρήγας δεν έχει παραδώσει κανένα επεισόδιο, παρά το ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Έτσι έγιναν επαφές... πολλές επαφές... πάρα πολλές επαφές... αλλά δεν παραδόθηκε κανένα επεισόδιο. O ΣΚΑΪ αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία και να "κόψει" τη σειρά από το πρόγραμμά του. Άλλωστε είχε δώσει αρκετή πίστωση χρόνου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα οπότε για να λέμε και του... ΣΚΑΪ το δίκιο ήταν αναμενόμενο να πάρουν αυτή την απόφαση, έστω και καθυστερημένα όπως κι έγινε, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο... υπομονής!».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Γιάννη Πουλόπουλο. Σύμφωνα με όσα είπε στη «Φωλιά των Κου Κου», η παραγωγή ενημέρωσε τους συντελεστές για τη ματαίωση, ενώ άγνωστο παραμένει το αν θα βγει η σειρά από κάποιο άλλο κανάλι.