Breaking News

«Δύο Ξένοι» οι Δημήτρης Αποστόλου - Αλέξανδρος Ρήγας - Εξώδικο για το «Room service πλιζ!»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως «Δύο ξένοι», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», «Κόκκινο δωμάτιο», αλλά και πολλά θεατρικά έργα.

Οι δυο τους φέρεται να βρίσκονται σε διαμάχη σχετικά με το «Room service πλιζ!» του ΣΚΑΪ, καθώς ο Δημήτρης Αποστόλου θεωρεί ότι η σειρά  είναι το σίκουελ του «Κόκκινου δωματίου». 

Τον περασμένο Απρίλιο ο Αποστόλου είχε δηλώσει: «Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων. Νομίζω ότι βαρέθηκε ο ένας να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σeξ με έναν άνθρωπο και να πεις "Το έχω ξανακάνει, δεν πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται...". Έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια.... Το "Κόκκινο Δωμάτιο" θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια... αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ένα κόνσεπτ, που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια, ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια. Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω το ενδεχόμενο θεάνοιχτο, αυλόπορτα... Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο, που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία...».

Σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά - μέσω της δικηγόρου του - να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Λέει "Γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά..."... Έχουν δει τα trailers και είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για το σίκουελ του "Κόκκινου δωματίου". Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της σειράς».