Breaking News

«Έφυγε» ο σπουδαίος ηθοποιός Robert Forster (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, σε ηλικία 78 ετών, ο Robert Forster, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του ως Max Cherry στην ταινία "Jackie Brown" (1997) του Quentin Tarantino.

Σύμφωνα με το Deadline, ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του.


O Robert Forster, που ήταν μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Triple Nine Society, γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1941 στην πόλη Rochester της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Rochester και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής.


Εμφανίστηκε σε περισσότερες από 100 ταινίες, ανάμεσά τους η πρόσφατη "El Camino: A Breaking Bad Movie", που κυκλοφόρησε χθες στο Netflix, την ημέρα του θανάτου του.

Νωρίτερα συμμετείχε στην ταινία "Phil", που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούλιο. Μεταξύ των ταινιών που έπαιξε και το "London Has Fallen" (2016).