Breaking News

Liam Hemworth: Τρυφερές στιγμές με ηθοποιό της «Δυναστείας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ειδύλλιο της Miley Cyrus με τον νεαρό μουσικό Cody Simpson, (πρώην σύντροφος της Αμερικανίδας Gigi Hadid), ο πρώην σύζυγός της, Liam Hemworth, ξάφνιασε τους πάντες, καθώς καταγράφηκε σε τρυφερές στιγμές με την 22χρονη Maddison Brown, η οποία πρωταγωνιστεί στη διάσημη σαπουνόπερα «Δυναστεία».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι διασκέδασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο μπαρ The Flower Shop της Νέας Υόρκης, όπου απόλαυσε μερικά ποτά και στη συνέχεια οι δυο τους εθεάσησαν στο δρόμο όπου έδειχναν... ασυγκράτητοι, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών. Όπως φαίνεται ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός γυρίζει σελίδα στη ζωή του. 

Υπενθυμίζεται ότι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν στις 23 Δεκεμβρίου 2018. Μία μέρα πριν την είδηση του χωρισμού τους και συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Αυγούστου η 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός εντοπίστηκε να φιλιέται με την Kaitlynn Carter, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Τελικά, στις 21 Αυγούστου, ο Liam Hemsworth υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η Miley Cyrus και η Kaitlynn Carter χώρισαν, ωστόσο παραμένουν φίλες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.