Breaking News

Έγινε μπαμπάς ο Νίκος Μίχας - Ξεγέννησε ο ίδιος τη σύζυγό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το καλοκαίρι ο Νίκος Μίχας είχε μιλήσει μπροστά στην κάμερα για το γάμο του με την επί χρόνια αγαπημένη του, Άννα, η οποία ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Μιλώντας στη Φωτεινή Ψυχίδου και τη «Φωλιά των Κου Κου» εξομολογήθηκε ότι η κόρη του γεννήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες. Μάλιστα, ξεγέννησε ο ίδιος τη γυναίκα του στο σπίτι τους, αν και δεν είναι γυναικολόγος, αλλά παθολόγος.

«Εγώ ήμουν ο γιατρός, αλλά.. δεν το "παίζω" μαιευτήρας. Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό γιατί ήμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι... Ο τοκετός είναι από τις πιο έντονες στιγμές. Πρωτόγνωρη στιγμή και χαίρομαι που ήταν τόσο όμορφα και φυσιολογικά» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως αλλάζει πάνες και κοιμίζει την κορούλα του.

Ο Νίκος Μίχας το 2004 συμμετείχε στο Fame Story 2. Μετά από πορεία πολλών ετών και αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο της μουσικής, εξασκεί πλέον το επάγγελμα το γιατρού, το οποίο σπούδασε. Παράλληλα, δεν εγκαταλείπει την αγάπη του για τη μουσική.

«Τη μουσική δεν την έχω αφήσει, γράφω συνέχεια. Έχω γράψει πολλά κομμάτια, μερικά τα έχω ανεβάσει στο Youtube» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.