Breaking News

«Football Stories»: Επεισόδιο 5 - «Πόλεμος» στη Σκωτία για το Σέλτικ-Ρέιντζερς

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του «Football Stories» ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης είχαν ταξιδέψει στην Κολομβία, όπου ανακάλυψαν την ιδιαίτερη ιστορία της πόλης του Μεντεγίν.

Στο 5ο επεισόδιο, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, η παρέα του «Football Stories» βρέθηκε στη Σκωτία με μια ιδιαίτερη αποστολή: να καταφέρει να βρει εγκαίρως εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης επιστράτευσαν λογική, αλλά και φαντασία και, τελικά, έκαναν τη Σκωτία άνω - κάτω!

Μία τρελή βόλτα στους δρόμους του Εδιμβούργου φορώντας παραδοσιακά σκωτσέζικα κιλτ, μία σκληρή αναμέτρηση με τον εν ενεργεία «ασημένιο» παγκόσμιο πρωταθλητή στα περίφημα Highland Games και ένας αγώνας ποδοσφαίρου με οπαδούς της Σέλτικ ήταν μόνο ένα δείγμα της προσπάθειάς τους για να εξασφαλίσουν τα «χρυσά» εισιτήρια και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα διασημότερα ντέρμπι παγκοσμίως.

Επίσης, ο Γιώργος και ο Άγγελος εξερεύνησαν και τα αίτια του σκωτσέζικου «Old Firm», της μεγάλης κόντρας της Σέλτικς με τους Ρέιντζερς, αλλά και τις ιδιαίτερες ιστορίες ανθρώπων που έβαλαν την ομάδα τους πάνω από την ίδια τους τη ζωή.

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1