Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 4 - Νέες περιπέτειες και... καβγαδάκια για Αντελίνα και Χάρη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις επιτυχημένες αποστολές τους στα νησιά Φίτζι, τη Σιγκαπούρη και το Περού, στο επεισόδιο της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου τα 3 ζευγάρια έφτασαν στους επόμενους προορισμούς τους.

Ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο βρέθηκαν στο επιβλητικό Πεκίνο! Απόλαυσαν τάι τσι στα πάρκα, κέρασαν χειροποίητα ντολμαδάκια τους τουρίστες στο Σινικό Τείχος, ενώ ταυτόχρονα  προσπάθησαν να πάρουν τη ζώνη από έναν μοναχό Σαολίν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Χρήστος και ο Παντελής έζησαν το καουμπόικο όνειρό τους στο Τέξας, πέταξαν σαν υπερήρωες και στο τέλος προσπάθησαν να συμμετάσχουν σε αγώνα roller derby, με τη γυναικεία ομάδα του Χιούστον, ώστε να φέρουν τα πατίνια,  που ήθελε ο Πέτρος. Η αποστολή αποδείχτηκε δύσκολη και απαιτητική, ιδιαίτερα για τον  Χρήστο.

Όσο για τους απολαυστικούς Αντελίνα και Χάρη, κατέφθασαν στο εξωτικό Μπαλί, όπου αναγκάστηκαν να κυλιστούν στις λάσπες και έκαναν νέους φίλους, ενώ προσπάθησαν να πετάξουν έναν τεράστιο παραδοσιακό χαρταετό.

Όπως κάθε εβδομάδα, δεν έλειψαν μεταξύ τους τα καβγαδάκια, με το ζευγάρι να εξελίσσεται στο αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε το επεισόδιο.


Τα σχετικά αποσπάσματα με τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη.