Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 10 - Αποχώρησε η Σίλια Ευαγγέλου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Αργυρώ Μαγγλάρη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε. Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Νίνα Τζιβανίδου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 8 Οκτωβρίου μία νέα μέρα ξεκίνησε στο GNTM, με τα κopiτσια να ετοιμάζονται για δοκιμασία αποχώρησης πριν καλά - καλά ξημερώσει. Τα 21 υποψήφια μοντέλα έκαναν επιτέλους κάτι που τους είχε λείψει: μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Γιώργος Μαλεκάκης φωτογράφισε τα Next Top Models πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα, που έκανε το γύρο της πόλης. Τα πράγματα δεν ήταν, όμως, τόσο απλά: τα κopiτσια πάνω στην πλατφόρμα πόζαραν, κάνοντας ντουζ και φορώντας αποκλειστικά τα εσώpoυχα τους, σε μια δοκιμασία, που στόχο είχε να γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Φλας, κάμερες, φώτα, νερό, κόρνες, φωνές και κίνηση, ήταν μόνο μερικοί από τους παράγοντες, που επηρέασαν τις πόζες και τα κλικ αυτής της φωτογράφισης.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να δώσει ένα «μάθημα» στα κopiτσια, αφήνοντας σε εκείνες την επιλογή της εικόνας τους που έφτασε στο πλατό.  Η ευθύνη αυτής της απόφασης και η πίεση δημιούργησε ένταση και οι καυγάδες δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Η Κέισι κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, ενώ υποψήφια ήταν και η Χαρά.

Η επιλογή των κριτών σχετικά με την κοπέλα που θα έφευγε από το σπίτι του GNTM κατέληξε ανάμεσα στην Ιωάννα και τη Σίλια.

Τελικά η Ιωάννα επέστρεψε στο σπίτι, ενώ η Σίλια Ευαγγέλου αποχώρησε, γεγονός που ξάφνιασε τα κopiτσια καθώς τη θεωρούσαν φαβορί.