Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 11 - «Μεταμόρφωση» και αντιδράσεις

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είχε αποχωρήσει από το Greece’s Next Top Model η Σίλια Ευαγγέλου, γεγονός που ξάφνιασε τα κopiτσια καθώς τη θεωρούσαν φαβορί.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου τα 20 υποψήφια GNTMs μεταμορφώθηκαν από κopiτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.

Οι αντιδράσεις και τα πρώτα «όχι» δεν άργησαν να ακουστούν, ενώ η ανασφάλεια της αλλαγής κυρίευσε ακόμα και τις πιο τολμηρές. Η θέα ψαλιδιών, ξυραφιών και οξυζενέ τρόμαξε τα κopiτσια, όμως, κλήθηκαν να συνεργαστούν, ιδίως όταν η διαδικασία απέκτησε και κοινωνικό χαρακτήρα, με τα παλιά ρούχα να δίνονται προς ανακύκλωση και τις κομμένες κοτσίδες να χαρίζονται στο Άλμα Ζωής.

Η στιγμή της αποκάλυψης επιφύλαξε άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις «ολοκαίνουριες» υποψήφιες του GNTM.

Νέα μέρα ξεκίνησε στο σπίτι με τα κopiτσια να ξυπνούν στην κυριολεξία ανανεωμένα. Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε την εμφάνιση της και βοήθησε τα μοντέλα να αγκαλιάσουν τη νέα τους εμφάνιση με μια ιδιαίτερη polaroid φωτογράφιση: το κάθε κopiτσι κλήθηκε να περάσει στο κλικ ένα συναίσθημα της επιλογής της.

Ένιωσαν όλες το ίδιο χαρούμενες με τον καινούριο τους εαυτό; Κατάφεραν να οικειοποιηθούν γρήγορα το new look τους και να εκτοξευτούν στα πλαίσια και στους ρυθμούς του διαγωνισμού;