Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 16 - Αποχώρησε η Σουζάνα Κουόλ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Νίνα Τζιβανίδου, ενώ την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε Άννα Χατζή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, άγνωστες λέξεις, βγαλμένες από την ιστορία τέχνης, οδήγησαν τα κοpiτσια στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για μια ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης.

Τα 16 υποψήφια top models οπτικοποίησαν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε “bratis girls” και να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή. Τα fittings, οι πρόβες και η προσοχή του Άγγελου στις λεπτομέρειες, έκαναν τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος εμφανίστηκε για να προσθέσει ένα ακόμα ζητούμενο στη δοκιμασία: μετά το catwalk τα κopiτσια παρουσίασαν τα ρούχα μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το GNTM, μέσα από μία κινησιολογική fashion performance.

Το show ξεκίνησε παρουσία των 4 κριτών και της Έλενας Χριστοπούλου και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη.

Η φωτογράφιση, που ακολούθησε, από τον φωτογράφο Kostas Sapi, ανέτρεψε τα δεδομένα, αλλά και την ψυχολογία των κopιτσιών, ιδίως μετά τη ανακοίνωση του πολυπόθητου αβαντάζ.

Στο πλατό, η κριτική δεν ήταν η αναμενόμενη και πολλές διαγωνιζόμενες ήρθαν προ εκπλήξεων. Η Άννα Χατζή, εξαιρέθηκε από τη διαδικασία, καθώς είχε την ασυλία.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα Μαρία, ενώ αποχώρησε η 20χρονη Σουζάνα Κουόλ, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς κάποιες κοπέλες συγκινήθηκαν, ενώ άλλες δεν έκρυψαν τη... χαρά τους...