Breaking News

Μ. Βερνίκου: Η περιπέτεια στη Μογγολία, ο Ντι Κάπριο και τα... μυρμήγκια στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη, η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

«Έχουμε επισκεφθεί μέχρι σήμερα 130 χώρες. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να κάνουμε πέντε ταξίδια σε χώρες που δεν έχουμε επισκεφθεί.

Το ταξίδι στην Κένυα με τη Χριστίνα Μπόμπα θέλαμε καιρό να το κάνουμε... Η Χριστίνα είναι ένας πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος, η καλύτερη παρέα για να ταξιδεύεις.

Ήμασταν με τον σύζυγό μου στην πρωτεύουσα τις Μογγολίας και έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει πάει ο πρόεδρος της Ρωσίας. Η σκέψη μου ήταν να πετάξω πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο, την ίδια μέρα, που ήταν και γεμάτο αστυνομικούς τριγύρω. Η πτήση ήταν 30 δευτερολέπτων γιατί ήρθαν αμέσως και με μάζεψαν. Μας πήγαν στο τμήμα για δύο ώρες και έσβησαν όλα τα αρχεία...

Το πιο ασυνήθιστο πιάτο που δοκίμασα ήταν στο Όσλο, στο καλύτερο - υποτίθεται - εστιατόριο του κόσμου. Είχε ένα πιάτο που είχε μυρμήγκια. Έφαγα όλα τα μυρμήγκια, με πόνεσε το στομάχι μου και ήταν χάλια.

Δεν θα ξεχάσω τη συνάντηση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Είναι πολύ ωραίος σαν άντρας. Νόμιζα ότι είναι κοντός, ενώ είναι πάρα πολύ ψηλός...»